Palestijns karate kampioenschap voor jonge vrouwen was vernoemd naar de moordenaar van 37 Israeli’s

Foto PMW

Het onlangs gehouden Palestijns karate kampioenschap voor jonge vrouwen was vernoemd naar Dalal Mugrabi, de vrouw die 37 Israëli’s heeft vermoord waaronder 12 kinderen, meldt Palestinian Media Watch.

Het “Sisters of Dalal Mughrabi Championship for Young Women” werd gehouden door de Palestijnse Karate Federatie, die lid is van de Aziatische Karate Federatie, een lid van de Wereld Karate Federatie.

Een banner op het kampioenschap droeg de naam van de “Palestijnse Karate Federatie” en het logo (links) en het logo van de “Wereld Karate Federatie” (rechts) Foto PMW

Het kampioenschap waaraan 55 jonge Palestijnse vrouwelijke atleten deelnamen, werd in Bethlehem gehouden door de zuidelijke tak van de Palestijnse Karate Federatie.

Dalal Mughrabi, naar wie dit toernooi is vernoemd, was een vrouwelijke Palestijnse terrorist die de meest dodelijke terreuraanslag in de geschiedenis van Israël leidde, bekend als het bloedbad aan Coastal Road, in 1978, toen zij en andere Fatah-terroristen een bus kaapten en 37 burgers vermoorden, 12 van hen kinderen, en waarbij meer dan 70 mensen gewond raakten. PMW heeft talloze voorbeelden gedocumenteerd van PA- en Fatah-leiders die moordenaar Mughrabi promoten als een held voor de Palestijnse samenleving  in het algemeen en voor de jeugd in het bijzonder. De PA heeft ten minste 6 scholen vernoemd naar moordenaar Mughrabi , veel sportevenementen zijn naar haar vernoemd, en een PA-schoolboek leert kinderen om ‘zoals haar’ te zijn .

Het volgende is het rapport over het kampioenschap ter ere van moordenaar Mughrabi inhet officiële PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida,op 13 september 2019:

Headline: “De zuidelijke tak van de [Palestijnse] Karate Federatie sloot de Sisters of Dalal Mughrabi Championship for Young Women” 

Foto PMW

“De zuidelijke tak van de Palestijnse Karate Federatie voltooide de karate-en het vecht kampioenschap voor meisjes, de Sisters of Dalal Mughrabi Championship (i.e.: Mughrabi was een terrorist die de aanval op en de moord van 37 zionisten (12 van hen kinderen) leidde en uitvoerde), in Putin Sports Hall in Bethlehem met de deelname van 55 vrouwelijke atleten uit een aantal centra in de zuidelijke (Westelijke Jordaanoever) Hoofd van de zuidelijke (Palestijnse Karate) Federatie Nidal Abu Turki en Hoofd van de Zuidelijke (Palestijnse Karate) Federatie Technische Commissie Muhammad Abu Eida waren aanwezig op de kampioenschap.”