“TrueFuture” filmt docuseries voor medische apparaten in Israël (video’s)

Opname in Jaffa met skyline van Tel Aviv op de achtergrond. Screenshot YouTube

Een productieteam van de documentaire tv-serie “TrueFuture” bracht onlangs acht dagen door in Israël om video’s op te nemen over Israël’s wereldberoemde industrie voor medische apparatuur en gezondheidszorgtechnologie, meldt Israel21C. Wij wilden u het voorproefje niet onthouden.

“TrueFuture” gastheer en producent is Joe Mullings de CEO van de Mullings Group, een bedrijf dat wereldwijd met zijn productiebedrijf, Dragonfly Stories, de industrie van medische hulpmiddelen laat zien. De serie “legt geavanceerde medische technologie en de inspiratie van de makers bloot” in steden over de hele wereld.

In Israel werden interviews met de leidende bedrijven en de mensen achter die bedrijven opgenomen.

Onder hen zijn Yossi Gross , oprichter van 36 bedrijven in medische hulpmiddelen (tot nu toe); Tal Wenderow van BeyondVerbal ; Shady Hassan van Healthymize ; Dr. Maurit Beeri , directeur van ALYN Pediatric and Adolescent Rehabilitation Centre ; Technion Prof. Moshe Shoham van Mazor Robotics ; Michal Geva van Triventures , een risicokapitaalfonds dat investeert in gezondheidstechnologieën; Anya Eldan , hoofd van de startup-divisie van de Israel Innovation Authority; Nahum Ferera van EyeYon Medical ; en Guy Meger van EarlySense .

Day 2 Israel: Yossi Gross & A Day in Tel Aviv

Israel – Day 2 of the TrueFuture TV Season 3 shoot of StartUp Nation – Israel. What a way to start the morning. In Jaffa, Joe Mullings spent some time with Yossi Gross. Yossi could not have been more generous sharing his experience and insights as to how he has navigated an incredible career. He also reminded us he is only in the "middle innings" and has more to come :)In the afternoon, it was digging in and understanding the diversity of Tel Aviv. This is important because it sets the stage for the diversity of thought, lifestyles, cultures and acceptance of thinking big and thinking differently.And as always, we like to share the behind-the-scenes (BTS) stuff and the amazing crew of Dragonfly Stories that makes it all happen.Much more to share but that's it for now :)Visit Israel Tel Aviv, Israel The Times of Israel

Geplaatst door TrueFuture TV op Woensdag 13 november 2019

Ook werden veteranen van de legendarische IDF Unit 8200 geintervied, van wie velen leidende figuren werden van Israelische startup’s.

Ze namen ook de tijd om de beroemde markten van Jaffa en Jeruzalem te verkennen.

Mullings zei dat de 10 segmenten gefilmd in Israël het derde seizoen van “TrueFuture” zullen worden uitgezonden.

Day 3 Israel: The Jerusalem Market Stroll

Day 3 exploring Israel for our TrueFuture TV docu-series and its medtech engine. Some time in Jerusalem. Known as the Start Up Nation, Israel maintains its tech momentum from a wide range of contributors. One of the key partners is the government. The collaboration between the emerging tech ecosystem and the State is a fascinating and effective model that Joe Mullings discussed with Anya Eldan who is Vice President at Israel Innovation Authority StartUp Division.A fantastic conversation with Anya sharing the intention, mindset and ongoing success of the program. Also, a little fun with the our Dragonfly Stories team behind the scenes.Visit Israel Jerusalem, Israel The Times of Israel The Jerusalem Post / JPost.com

Geplaatst door TrueFuture TV op Donderdag 14 november 2019