Duizenden Israelische kinderen krijgen deze week gratis nieuwe winterkleding (video)

Screenshot YouTube. Kinderen in hun nieuwe winterkleding

Deze week ontvangen duizenden van de armste kinderen van Israël gratis jassen en andere winterkleding zoals laarzen en dekens, als onderdeel van de jaarlijkse winterkledingverdeling van Yad Ezra V’Shulamit.

Yad Ezra V’Shulamit, die zich richt op de meest kwetsbare bevolking van de samenleving, kinderen, heeft altijd geloofd dat geboren worden in armoede niet iemands koers in het leven moet bepalen. De distributie omvat alleen gloednieuwe items, in lijn met de filosofie van de organisatie om eigenwaarde en waardigheid aan ontvangers te brengen, niet alleen het geven van warmte maar ook het gevoel van ‘normaliteit’.

Vooral in Chanukah-tijd, wanneer gezinnen het licht van wonderen in de duisternis van de winter vieren, kunnen kinderen verbinding maken met de ervaring door hun eigen wonder van nieuwe winterkleding.

Voor de een op de drie kinderen in Israël die onder de armoedegrens leven, zijn maatschappelijke organisaties zoals Yad Ezra V’Shulamit een echte levenslijn. Sinds 1988 richt Yad Ezra V’Shulamit zich voornamelijk op het voeden van duizenden joodse kinderen en gezinnen, het verstrekken van voedselmanden, voedselbonnen, babyvoeding en het runnen van kindercentra die dagelijks honderden kinderen voeden en voeden.

Nu de winter in Israel in volle kracht voelbaar is, is het verdelen van warme kleding dringend. Sluit je bij Yad Ezra V’Shulamit aan en help 2500 kwetsbare kinderen met jassen en warme winterartikelen. Laten we het wonder van warmte voor kinderen in Israël brengen. Doneer vandaag op www.yadezra.net/coats.

Advertentie (4)