André Rieu komt weer naar Tel Aviv

Screenshot YouTube

Na een reeks uitverkochte shows in 2018 keert André met zijn Johann Strauss Orkest terug naar Tel Aviv. Het repertoire van de gerenommeerde muzikant en zijn 60-koppig orkest omvat beroemde walsen, evenals ballades.

Rieu presenteert onder andere The Second Waltz van Shostakovich, Ravel’s Bolero en het hoofdthema van The Godfather. Zijn shows in 2018 werden “prachtig” en “betoverend” genoemd in alle Israelische media en het Israelische publiek kon er niet genoeg van krijgen.

Voorlopig staat er één show gepland die plaatsvind op woensdag 4 november in de Menorah Mivtahim Arena in Tel Aviv. Het zal echter niemand verbazen als er een tweede show aan wordt toegevoegd.. Tickets zijn NIS 295 en zijn verkrijgbaar via telefoonnummer * 8780 en online via Leaan ticketcenter.

Advertentie (4)