Lied waarin de “slachting” van joden wordt aangekondigd staat op TikTok

TikTok is een sociale netwerk-app populair bij tieners en kinderen waarop gebruikers video’s tot 60 seconden lang kunnen maken en delen. Palestinian Media Watch heeft deze populaire App een lied ontdekt waarvan de Arabische teksten luidt dat Palestijnen / moslims / Arabieren “beducht zijn voor de joden” zijn en hun “slachting” aankondigen.

Het nummer is volgens de statistieken van de TikTok app tot nu toe 11.200 keer geüpload door verschillende gebruikers, die hun eigen video’s maken .

PMW heeft een korte videocompilatie gemaakt van delen van 14 van deze TikTok-video’s. 

Tekst: “Ga vooruit, want jij bent het symbool van vastberadenheid, 
want jouw wezen in de wereld is vrees voor de Joden,
met slagen en slachtingen op land en zee,
het tijdperk van zwakte zal niet terugkeren,
zeg dit in mijn land 
en in de land van de voorouders, [met] de geschiedenis van glorie 
tot in de eeuwigheid ” [Compilatie van de volgende 14 TikTok-accounts,
khlawy.xd, ???????? 18, ayhamqarqash, mennahany98, omarrmdan, sabahsame, mohamedelashrey, marwanmedhat42, wadeadweikat, 2961278soso, abouds.shaar, khaledrimawii, odii.mohamed. z, 10 februari 2020] 

De boodschap van het Arabische lied is dat Arabieren, moslims of Palestijnen beducht voor joden zijn en hen zullen afslachten.

Vorige week heeft PMW een animatie video op TikTok ontdekt waarop vier echte terreuraanslagen tegen Israëli’s waren te zien. Na de onthulling van PMW heeft TikTok de video onmiddellijk verwijderd en het account waarop deze is geüpload opgeschort.

PMW heeft ook nu TikTok opgeroepen om opnieuw het juiste te doen en de 11.200 nummers waarin de slachting van Joden wordt aangekondigd te verwijderen .