Maak kennis met de Israel ‘High Tech Challenge’ (video)

ITC gebouw. Screenshot YouTube

Israel Tech Challenge is een Israëlische coderingsschool die gespecialiseerd is in de meest prestigieuze en veelgevraagde functies voor Israelei high-tech,” zegt ITC CEO Yehoyada Mande’el. “We trainen mensen om datawetenschappers, cyberprofessionals, full-stack ontwikkelaars, data-ingenieurs te worden. Dat doen we door de beste en slimste van over de hele wereld te selecteren om hier te komen voor een cursus van zes maanden waarin ze vaardigheden leren over coderen om uitdagingen voor codering aanpakken. “

Inbar Ben-Ari, VP Programma’s en Partnerships bij ITC , zei dat ITC 5 jaar geleden werd opgericht “om de kloof in menselijk kapitaal te overbruggen voor de hogere posities binnen de industrie.”

Mande’el zei dat, na training, degenen die deelnemen aan het programma verbonden worden met de toonaangevende bedrijven.

“ITC bereidt je echt voor op wat nu in de industrie wordt gebruikt”, aldus Ashley Stendel, een ITC-student uit Montreal. “In vergelijking met de universiteit, waar we de historische dingen tot 2000 hebben geleerd, vind ik dat we ons echt richten op wat nieuw is en wat modern is.”

Jake Mooney, ITC-student uit Massachusetts, voegde eraan toe: “In plaats van voor een tweede graad te gaan, waar ik veel theoretische kennis had geleerd, maar niet noodzakelijkerwijs hoe ik die moest toepassen, is ITC gericht op het leren van de vaardigheden die ik moet toepassen in de direct na mijn afstuderen. Ik heb het gevoel dat ik in mijn volgende rol kan springen. “

Ben-Ari zei dat ITC al die tijd samenwerkt met meer dan 120 bedrijven in Israëlische hi-tech. “Ze helpen ons de syllabus te maken en begrijpen dat dit geldig is, dit is wat de industrie zoekt.”

“Ze leren de behoeften van bedrijven zodat wanneer ze interviews krijgen, ze aantrekkelijk worden voor de bedrijven,” zei Mande’el.

“We openen onze deuren voor iedereen met een bewezen vermogen voor zelfstudie en onafhankelijkheid – we hebben niet noodzakelijk een eerste graad of een graad nodig die niet relevant is voor Israëlische high-tech,” merkte Ben-Ari op. “De programma’s zijn in het Engels, omdat dit de taal is die de high-tech scene regeert.”

“Het programma is elke dag van 09:00 tot 20:00 uur. Veel huiswerk, tests, activiteiten,” zei Mande’el.

Ben-Ari voegde eraan toe: “Het is een zeer uitdagend programma, zeer intensief. Onze studenten komen hier gedurende vijf maanden voor hele dagen, maar het is de moeite waard omdat dit precies is wat ze nodig hebben om de voet van de Israëlische high-tech te krijgen. “

“We kunnen je vertellen dat na al het harde werk dat onze studenten in de cursus hebben gestoken, 95% in de afgelopen 5 jaar toonaangevende banen in Israëlische hi-tech hebben gevonden,” concludeerde Mande’el. “We krijgen steeds meer vraag van bedrijven naar ITC-afgestudeerden om zich bij die bedrijven aan te sluiten.”

Klik hier voor registratie en meer informatie