El Al blijft internationale vlieg routes vliegen

Ter illustratie. Screenshot YouTube

Vanwege een gevoel van nationale verantwoordelijkheid, zal ElAl blijven vliegen naar Europa Ameriak en Afrika, zei de CEO van de Israëlische nationale luchtvaartmaatschappij El Al, Gonen Usishkin.

“Afhankelijk van het passagiers aanbod zullen vluchten worden uitgevoerd”, zei Usishkin, naar aanleiding van het besluit van Israel om iedereen die in Israel arriveert verplicht 14 dagen in quarantaine te plaatsen.

“El Al vindt het van het grootste belang om de luchtroutes van en naar Israël open te houden tijdens deze noodsituatie,” zei Usishki verder.

Verder zei hij dat de luchtvaartmaatschappij geen andere keuze had dan de opening van nieuwe routes naar Chicago uit te stellen tot 28 juni, naar Düsseldorf tot 3 juli en naar Tokio tot 29 augustus.

Klanten die gepland hadden om in maart te reizen, kunnen hun vliegtickets uitstellen of bevriezen tot eind februari 2021, zonder extra kosten.

Israir en Arkia zeiden daar en tegen dat ze alle internationale vluchten zullen stopzetten

Arkia heeft internationale vluchten met onmiddellijke ingang stopgezet, waardoor ongeveer 150 personeelsleden op onbetaald verlof zijn gestuurd.

Israir zal zich inspannen om alle klanten die zich momenteel in het buitenland bevinden, terug te halen voor dat de vluchten tot eind maart worden stopgezet.

Beide luchtvaartmaatschappijen zullen hun binnenlandse activiteiten voortzetten en passagiers tussen Ben-Gurion Airport en Eilat’s Ramon Airport blijven vervoeren.

Advertentie (4)