Hoe de Palestijnse leiding de eigen bevolking bedriegt

Screenshot YouTube

Nadat een Palestijnse terrorist onlangs een Israëlisch-Arabische soldaat probeerde neer te steken in Hebron, bij de Grot van de Patriarchen, beweerde de officiële zender van de Palestijnse Autoriteit dat Israëlische soldaten messen op de grond neerleggen als excuus om Palestijnen neer te schieten.

De Palestijnse televisie zender blijft deze beweringen maken, hoewel in dit geval de steekaanval de dag ervoor op video was vastgelegd.

Officiële verslaggever van PA TV: “De bevelen van de bezettingsleiders waren het creëren van een scenario van steekoperaties (dwz terreuraanslagen). Maar de Israëlische soldaten hadden zich niet goed voorbereid, daar Palestijnse activisten de pogingen van verschillende soldaten om messen op de grond neer te leggen hebben gedocumenteerd. “[Officieel PA TV News, 18 februari 2020]

Palestinian Media Watch onthulde dat de Palestijnse Autoriteit vorig jaar op dezelfde manier loog toen twee 14-jarige Palestijnen op de Tempelberg een Israëlische politieagent probeerden te vermoorden. 

Ondanks het feit dat op videobeelden van de aanval duidelijk te zien is dat de twee Palestijnen een politieman met messen proberen te steken, meldde de officiële zender van de Palestijnse Autoriteit dat de jonge Palestijnen standrechtelijk zijn geëxecuteerd.

Tijdens de Palestijnse terreurgolf van 2015 en 2016, ook wel “de messen-Intifada” genoemd vanwege de vele Palestijnse steekaanvallen, onthulde PMW de poging van de Palestijnse Autoriteit om de Palestijnse terroristische steekaanvallen af ​​te schilderen als “onschuldig”. Het argument zou zijn dat dat Israël de vele aanvallen verzon om “Palestijnen te executeren”.

PMW kon later aantonen dat de Palestijnse Autoriteit zelf toegaf dat 161 Palestijnen tijdens de Palestijnse terreurgolf van 2015 en 2016 wel degelijk steekaanvallen hebben uitgevoerd.

De recente steekpoging werd uitgevoerd door een Palestijnse terrorist die op 17 februari dit jaar met een mes de Grot van de Patriarchen in Hebron binnen probeerde komen. Toen een Israëlische grenspolitieagent van Arabische afkomst hem verdacht vond, probeerde de terrorist de grenspolitieagent neer te steken. De aanval werd verijdeld en de terrorist werd gearresteerd.

Advertentie (4)