Mouwes koosjere levensmiddelen helpt u ondanks het coronavirus met de Pesach boodschappen

Foto Mouwes

Met Pesach voor de deur kon het coronavirus voor de Joodse gemeenschap niet op een slechter moment komen. Mouwes, de winkel in Amsterdam-Buitenveldert die koosjere levensmiddelen en delicatessen verkoopt, heeft maatregelen getroffen om haar klanten niet in gevaar te brengen en toch te kunnen voorzien van koosjere levensmiddelen en Pesach producten.

Mouwes levensmiddelen en delicatessen vroeg ons het volgende te plaatsen.

In de haast om de Pesach winkel eerder operationeel te krijgen en rekening houdend met eventuele nieuwe restricties van overheidswege, is het ons helaas niet gelukt de nieuwe Pesach bestellijst op tijd af te krijgen. Tegen de tijd dat deze klaar zou zijn, zijn we waarschijnlijk al uitverkocht. We hebben dus besloten om de Pesach bestellijst van 2019 te hanteren.

Via deze link kunt u de lijst bekijken en afdrukken.

Gebruik deze als leidraad en bel voor meer info.
Excuses voor het ongemak.

Tevens zijn de spelregels in de winkel iets aangepast vanwege het coronavirus, blijkt uit onderstaande flyer.

Lieve klanten, de verspreiding van het coronavirus treft ons allemaal, en hoewel wij de winkel open houden voor uw dagelijkse boodschappen, willen wij u graag het volgende vragen:

  • Geef uw boodschappenbestelling van tevoren door per email via info@mouwes.nl
    Wij zorgen er voor dat uw bestelling klaar staat op het gewenste tijdstip.
  • Uw factuur zit bij uw boodschappen. We zouden het zeer op prijs stellen als u deze zo snel mogelijk zou kunnen overmaken. In uitzonderlijke gevallen kunt u ook in de winkel pinnen, maar dit willen we graag zoveel mogelijk beperken.
  • Om het risico op verspreiding van het virus zo veel mogelijk te in te perken, vragen wij u om uw bestelling op te halen, af te rekenen, en daarna de winkel weer te verlaten. Blijf alstublieft niet hangen. Hoe minder mensen tegelijk in de winkel, hoe kleiner de kans op besmetting.
  • Daarbij willen wij u vriendelijk verzoeken om, indien mogelijk, alleen naar de winkel te komen en niet met het hele gezin.
  • Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Doe dit per voorkeur via mail of telefonisch.

Wij doen er alles aan om het personeel én onze klanten gezond te houden. Wij hopen daarom op uw begrip.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze tijd.

Vriendelijke groet,
Michiel Cornelissen & team

Advertentie (4)