President Rivlin bezoekt hoofdkwartier Centraal commando van de IDF

 Mark Neyman (GPO) <br />

President Rivlin heeft vandaag een bezoek aan het hoofdkwartier van het Centrale Commando van de IDF in Jeruzalem gebracht.

Aan het begin van zijn bezoek sprak de president over de instructies van het ministerie van Volksgezondheid met betrekking tot Coronavirus en zei: “volgens de instructies van de commandanten” in de oorlog tegen het Coronavirus van het ministerie van Volksgezondheid zullen we voorkomen zoveel mogelijk handen te schudden.

Omdat we in het leger zijn, kunnen we zonder problemen elkaar groeten door te salueren. Minister van Volksgezondheid Litzman is de opperbevelhebber als het gaat om de strijd tegen het Coronavirus. Hij besloot dat we geen handen meer schudden en volgen zijn bevelen op.

“Tijdens zijn bezoek werd de president ingelicht over de situatie in de sector en sprak hij met commandanten over de kracht van de strijdkrachten in het gebied en de middelen die zij hebben ontwikkeld om terrorisme te bestrijden. Aan het einde van de situatie-update bedankte de president de commandanten voor hun harde werk om de sector te verdedigen, waarbij hij zei: “uw evenwichtige en ingetogen manier van werken slaagt er keer op keer in escalatie in een extreem volatiele sector te voorkomen. Jullie weten hoe je in de loop van de tijd orde en veiligheid kunt handhaven in dit complexe gebied waar Israëlische burgers en Palestijnen wonen. Jullie vaardigheden, die je tot een ware kunst hebt verheven, is een uitzonderlijk waardevolle bron voor ons land. ”

De president kreeg vervolgens de uitrusting te zien die wordt gebruikt door het Nitzan inlichtingenverzamelingsbataljon, samen met geavanceerde inlichtingenapparatuur die wordt gebruikt door de soldaten.

De president was geintresseerd in de inlichtingenuitrusting die de operatoren hem toonden, en zei: “U bent dagelijks bezig met het voorkomen van terroristische aanslagen. Elke dag voorkomen we aanvallen die gericht zijn op het verstoren van het rustige en veilige dagelijkse leven hier. Elke dag zijn jullie – de soldaten en officieren van de IDF – helden. Elke dag opnieuw. We weten dat we altijd, altijd op jullie kunnen vertrouwen. U bent echt een aanwinst voor ons land, ‘zei de president aan het einde van zijn opmerkingen.

GOC Central Command Maj Gen Nadav Padan bedankte de president voor zijn bezoek en zei: “We weten alles wat u doet voor de soldaten van de IDF en waarderen uw bezoek en alles wat u doet voor de soldaten van het Centrale Commando elke dag van het jaar, zoveel dank en we hebben daar grote waardering voor.”

Advertentie (4)