Palestijnen misbruiken kinderen voor oorlogsretoriek

Palestijnse indoctrinatie en misbruik van kinderen kent geen grenzen, zo ontdekte Palestinian Media Watch (PMW) die opnames in handen kreeg van een in februari dit jaar gehouden bijeenkomst tegen het vredesplan van de Amerikaanse president Trump.

Uit deze opnames blijkt eens te meer dat de Palestijnse leiders niet open staan voor vrede en normalisatie. Ze blijven het publiek voorhouden dat een Palestijnse staat het huidige Israël moet omvatten. Zoals de beelden aantonen begint de indoctrinatie hierover op jonge leeftijd.

Op een bijeenkomst in februari reciteerde een meisje een gedicht dat Trump aansprak als de ‘zoon van een hond’ en, ietwat curieuzer, als de ‘broer van een hoer’. Ze beloofde Trump een ‘oorlog’ die ‘in het oosten en het westen’ zal ontbranden en die de Palestijnen in staat zal stellen ‘de zionisten eruit te gooien’:

Meisje: “[Als] je oorlog wilt – zullen we de oorlog verklaren,
we zullen het in het oosten en het westen doen ontbranden.
We zullen je eer vertrappen, ellendige,
broeder van een hoer, Trump.
[Als] je oorlog wilt – we zullen de oorlog verklaren,
we zullen het in het oosten en westen doen ontbranden …
Mijn vaderland is geen speelgoed in je handen.
De zionisten zullen uit mijn vaderland worden gegooid …
Luister goed en hoor dit, zoon van een hond! ‘
[Officiële PA TV, 11 februari 2020]

De tv-presentator van de Palestijnse Autoriteit bepaalde vanaf het begin de stemming door president Trump gestoord te noemen en te stellen dat heel “Palestina” van de Palestijnen is “van de [Jordaan] rivier tot de [Middellandse Zee]”.

Officiële PA TV-presentator Samer Taym: “Luister, gekke Trump, we zullen ons thuisland niet opgeven … De kaart is van ons, de kaart is van ons, o mensen van Jeruzalem! … Onze kaart is geworteld in ons hart, van de [Jordaan] tot de [Middellandse Zee]… ”
Onbekende spreker: ” Trump, zoon van een hond. “
Publiek: “Trump, zoon van een hond.”
Onbekende spreker: “Palestina zit in het hart!
Publiek: “Palestina zit in het hart!” [Officiële PA TV, 11 februari 2020]

Advertentie (4)