U kunt meezingen met KOOLULAM

Koolulam in normale tijden. Screenshot YouTube

In een tijd van sociale afstand houden, is de massale deelname aan zangevenementen van Koolulam ongeveer net zo relevant als een challeh bij de Pesach-seder.

Maar dankzij de wonderen van de techniek, zal het gemeenschappelijk zanginitiatief verder dan ooit groeien, met een wereldwijd zangevenement waaraan iedereen overal ter wereld aan kan deelnemen.

De charismatische, gekrulde Koolulam-dirigent Ben Yefet kondigde het initiatief maandag aan in een YouTube-video.

Iedereen die wil deelnemen, – bariton, alt of sopraan – moet een van de drie delen leren uit de instructievideo’s van het Koolulam-team.

Eenmaal voorbereid, moeten deelnemers zichzelf filmen terwijl ze het deel zingen dat ze hebben geleerd en moeten ze hun video voor woensdag 8 april om 18.00 uur Israëlische tijd insturen. ( 17.00 uur Nederlandse tijd)

De stemmen zullen worden gecombineerd tot een muzikale creatie, hoewel niet iedereen de finale zal halen.

En welk lied moet u leren?

“Fix You” van Coldplay, dat speciaal is gekozen omdat Koolulam gelooft in het kijken naar de positieve kant van de dingen, schrijft de groep in haar aankondiging.

‘Dit lied gaat over het repareren van wat er in ons leven moet worden opgelost. De nummer één les die we vragen om te leren, is dat we alleen deze strijd kunnen winnen en kunnen oplossen wat er moet veranderen als we ons verenigen als één wereldnatie ”, zegt de zangorganisatie via e-mail en op Facebook.

Advertentie (4)