3x per dag worden Palestijnse moeders er aan herinnert dat hun ongeboren kind een martelaar is

Screenshot YouTube

“Herhaling is de moeder van leren en de vader van actie, waardoor het de architect van prestatie is”, legt de Amerikaanse motiverende spreker en verkoper Zig Ziglar uit. Of iemand in de leiding van de Palestijnse Autoriteit ooit een van zijn toespraken heeft gehoord of deze verklaring is tegengekomen, weten we niet, maar ze weten zeker dat ze herhaling moeten oefenen om hun boodschappen over te brengen aan de Palestijnse bevolking.

Drie keer per dag zend PA TV Live dit nummer uit, waarbij Palestijnse moeders werden gehersenspoeld om hun ongeboren foetus te zien sterven omdat die voorbestemd was om te sterven als een “Martelaar voor Palestina”:

“Onze martelaren zijn konvooien en onze botten zijn bergen.
We geven ons niet over aan de nederige.
We laten ons niet afschrikken door opsluiting.
Palestina is geëtst op het hart van de foetus.
Een trotse martelaar in de baarmoeder van zijn moeder.
En de Arabische staat zal van ons blijven – Arabisch , Arabisch Palestina …
Wij [houden] de geweren tegen onze borst en onze ogen zijn naar u opgestoken.
Onze huizen zijn loopgraven en onze ziel is het offer voor u,
o Jeruzalem, u zult niet gestolen blijven. “
[Officiële PA TV, 19 en 26 juni 2018, 27 april 2020 (tweemaal) PA TV Live 22, 26 april (driemaal), 29 en 2 mei 2020]

Het nummer is ook al in mei op het repertoire van het station verschenen, dus dit is duidelijk een bericht dat de PA wil blijven versterken, aldus PMW.

Maar deze boodschap wordt niet in de hoofden van Palestijnen geslagen door slechts één officieel PA-tv-station.  Palestinian Media Watch heeft onthuld dat dit nummer is uitgezonden op PA TV, PA TV Live, PA radio – The Voice of Palestine en op Fatah’s tv-station Awdah.

Bovendien krijgen de Palestijnen deze boodschap – dat hun kinderen voorbestemd zijn om voor “Palestina” te sterven – niet van slechts één lied. Talloze andere liedjes, gedichten en uitspraken van de PA-leiding versterken het ideaal van kinderen als potentiële martelaren en promoten kindsoldaten . 

Het is veelzeggend dat zelfs de wereldwijde coronacrisis en de dagelijkse hulp aan de PA vanuit Israël niet voldoende zijn om de PA-haat- en terreurmachine te vertragen. 

Advertentie (4)