Huiswerk van scholier in Haifa opgegeten door wild zwijn (video)

Screenshot Facebook video

Een beter excuus om te zeggen dat hij geen huiswerk bij zich had kon Elad Koshiko, een scholier uit Haifa, niet hebben. Zijn huiswerk werd opgegeten door een wild zwijn.

In de beelden van buiten een school in Haifa die online zijn gepost, is een wild zwijn te zien dat de inhoud van Elad Koshiko’s schooltas eet terwijl zijn vrienden met verbazing toekijken.

‘We bestelden een pizza en het zwijn kwam en hij at het huiswerk in mijn tas’, legt Koshiko voor de camera uit terwijl het ‘smulfeest’ op de achtergrond doorgaat.

Haifa ligt aan de voet van de berg Karmel, de thuisbasis van zwijnen, vossen, jakhalzen en andere dieren, allemaal beschermd door de Israëlische wet. Zonder natuurlijke roofdieren in Haifa, kunnen hun aantallen snel groeien.

כשהילד חוזר מבית הספר ואומר שאין לו שיעורים כי חזיר בר אכל לו את התיק ,ואתה לא מאמין ואז….זה @dankozikaro @hazinor #עירייתחיפה #חזירבר #חזיריחיפה

Geplaatst door Ido Kozikaro op Vrijdag 5 juni 2020

Beren zijn ‘s nachts Haifa binnengekomen op zoek naar voedsel en water. Bewoners zeggen dat ze de afgelopen maanden steeds brutaler zijn geworden, wegen blokkeren, openbare tuinen opgraven en grote vuilnisbakken omverwerpen.

Advertentie (4)