President Rivlin op bezoek bij Elbit

Foto Mark Neyman (GPO)

President Rivlin is op bezoek geweest bij het Elbit Systems Land Division-complex en werd op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

Tijdens zijn rondleiding werd hij op de hoogte gebracht van alle nieuwe technologieën die de ingenieurs van ruimtevaart- en verdedigingssystemen momenteel aan het ontwikkelen zijn. Ook kreeg hij scenario-gebaseerde demonstraties van enkele bewapeningssystemen te zien.

Elbit werkt momenteel aan technologieën die zijn ontwikkeld om de uitbraak van het coronavirus te beheersen, waaronder draagbare beademingsapparatuur voor medische teams en moderne communicatiesystemen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Presdident Rivlin bij de nieuwe beademingsapparatuur. Foto Mark Neyman /GPO

“De coronavirus crisis heeft Elbit de kans geboden om betrokken te zijn bij het redden van levens,” zei Rivlin. “De snelheid waarmee jullie het materiaal leren kennen en in noodprojecten tegen het coronavirus opzetten, is een bewijs van het uitzonderlijke menselijke kapitaal dat deze plek heeft. Jullie bereidheid om de nationale uitdaging aan te gaan, is geen verrassing. “

“Het is een voorbeeld van het gevoel van missie dat jullie drijft. Ga door met het verrichten van technologische wonderen. Onze geavanceerde technologische capaciteit geeft ons een veiligheidsvoordeel Het handhaaft het machtsevenwicht dat de garantie is voor de veiligheid van Israël. ”

Advertentie (4)