Treinen gaan vanaf maandag weer rijden, maar reizen wordt anders

Screenshot Israëlische spoorwegen

Na drie maanden te hebben stilgestaan gaan de treinen in Israël vanaf maandag eindelijk weer rijden. Maar zoals zoveel zaken anders zijn in het coronavirus tijdperk, wordt ook het reizen per trein anders.

Omdat treinen niet meer dan 500 passagiers zullen gaan vervoeren, moeten reizigers van te voren online hun plaatsen reserveren.

De online reservering is geen vervanging voor kaartjes en reizigers moeten nog steeds een kaartje kopen of hun Rav Kav-kaarten (OV kaart) door de tourniquets halen. Passagiers moeten ook een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben dat identiek is aan die op de voucher.

Om u een indruk te geven hoe het bestellen van plaatsen er uitziet, volgt u deze link en zult u zien dat treinreizen in het coronavirus tijdperk anders is dan wat het ooit was geweest..