Maak kennis met drie nieuwe piloten van de Israëlische luchtmacht (video)

Screenshot YouTube

Maak kennis met drie van de net afgestudeerde piloten van de pilotenopleiding van de Israëlische luchtmacht (IAF). De drie jaar durende cursus aan de Israeli Air Force Flight Academy is een van de meest intensieve trainingstrajecten in de IDF. Slechts 40 cadetten hebben de cursus dit jaar met succes afgerond.

In de “voorbereidende” fase ondergaan de cadetten eerst een infanterietraining. In de “Basis” -fase volgen de cadetten een officiersopleiding en krijgen ze ook een cursus tot parachutist.

In het gedeelte ‘Voorlopig’ brengen cadetten het grootste deel van hun tijd door in vliegtuigen en leren ze basis van het vliegen.

Tijdens het jaar van academische studies richten de cadetten zich op een van de academische tracks die hen ter beschikking staan ​​om een ​​bachelordiploma te behalen. Bovendien wordt hun studie gedurende hun tijd in de cursus aangevuld met cursussen over natuurkunde en aerodynamica.

In het stadium “Geavanceerd” verwerven de cadetten geavanceerde vliegvaardigheden. Na het behalen van de cursus verplichten de cadetten zich ertoe 7 jaar bij de Israëlische luchtmacht te dienen.

Advertentie (4)