Nieuwe online winkel voor Israëlische wijnen

Ter illustratie . Screenshot YouTube

Het Israel Innovation Fund (TIIF) lanceerde deze week een nieuwe Israëlische online wijnwinkel voor de Verenigde Staten genaamd IsraWines. De online winkel biedt een verscheidenheid aan wijnen van verschillende wijnmakerijen, waaronder Whine on the Vine.

Hoewel de website vóór COVID-19 in de maak was, koos TIIF ervoor om deze tijd in zijn voordeel te gebruiken en zich te concentreren op het creëren van een krachtige online aanwezigheid en platform waarin joden en niet-joden in de VS Israëlische wijnen kunnen kopen.

Bovendien breidde TIIF zijn aanwezigheid op sociale media uit via een reeks webinars op zijn Facebook-pagina. Elk webinar wordt wekelijks uitgezonden en bevat een prominente zionistische denker.

Annika Rothstein besprak onlangs wat het betekent om Jood te zijn in haar webinar, “Een gesprek over Joodse identiteit en overleving”. Einat Wilf presenteerde ook een programma en deelde haar gedachten over een onafhankelijke staat in een webinar met de titel ‘Is de onafhankelijkheidsoorlog echt voorbij?’.

Maar nu u weer mag reizen in Nederland, raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in de Israël winkel van Christenen voor Israël waar u ook veel Israëlische wijnen kunt kopen.