Israëlische topzanger Omer Adam gaat zingen in de VAE

De Israëlische krant Maariv heeft vandaag bekend gemaakt dat de Israëlische topzanger Omer Adam een uitnodiging heeft ontvangen om op te treden in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Het betreft een privé-feest van een van de leiders van het land.

De uitnodiging heeft de zanger ontvangen om op te treden tijdens een privé-feest en zal plaatsvinden zodra het historische vredesakkoord tussen de Emiraten en Israël is getekend. Dan mogen Israëlische toeristen het Arabische land voor het eerst in de geschiedenis betreden.

Enkele maanden geleden heeft Adam een video geplaatst op social media waarin hij waardering uitsprak voor het leiderschap van de golfstaat, nadat zij openlijk steun uitspraken voor de kleine Joodse gemeenschap, grotendeels bestaande uit Joodse expats. Sindsdien posten inwoners van de VAE regelmatig video’s van nummers van de zanger, heeft de zanger gezegd tegen The Jerusalem Post.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)