Krant uit Emiraten nodigt Israëliërs uit om op bezoek te komen

Screenshot video

De uitnodiging van de krant al-Ittihad begint met een man die zichzelf in het Hebreeuws voorstelt als Khalifa Said al-Mahmoud. Hij zegt trots te zijn te zijn geboren en opgegroeid in een land opgericht onder de wijze heerschappij van de, inmiddels overleden, Sheikh Zayed. Op de achtergrond speelt Hava Nagila.

“Sheikh Zayed heeft ons de waarden van tolerantie en coëxistentie bijgebracht”, kan men vervolgens een vrouw horen zeggen. Zij voegt er aan toe dat de vredesovereenkomst tussen Israël en de VAE “een venster van hoop is die zal leiden tot het versterken van de economische en veiligheidsbanden tussen de twee landen”.

“Welkom in de VAE, het land van Sheikh Zayed. Het land van vrijgevigheid, menselijkheid en genade. ” “De VAE gelooft in het recht van elk land ter wereld om in vrede en veiligheid te leven”, besluit al-Mahmoud.

“We verheugen ons op uw komst”, zegt de vrouw tot slot.

De video is zowel op de website van al-Ittihad als op verschillende sociale media-accounts geplaatst.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)