Netanyahu spreekt via Zoom met de Joodse gemeenschap in de Emiraten

Prfemier Netanyahu tijdens het Zoom gesprek. Foto Amos Ben-Gershom (GPO)

Premier Netanyahu sprak donderdag met vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap in de Verenigde Arabische Emiraten en verteld hen dat hij hoopte hen nog dit jaar te bezoeken.

“Dit is een geweldige dag voor de staat Israël en het Joodse volk. We staan ​​aan de vooravond van een historisch tijdperk van vrede voor vrede tussen Israël en de VAE. Deze vrede is goed voor de staat Israël, goed voor onze mensen en goed voor alle mensen in de regio. Ik hoop jullie binnenkort te bezoeken, dit jaar nog. Als we de corona pandemie tegen die tijd hebben overwonnen, ben ik ook bereid om uw hand te schudden. Dank u en vele zegeningen van Jeruzalem” zei Netanyahu.

Vanuit de VAE namen opperrabbijn Yehuda Sarna van de Joodse gemeenschap van de VAE, Ross Kriel, voorzitter van de Joodse gemeenschap in Dubai, Solly Wolf, voorzitter van het Dubai Community Center en afgezant van Chabad in Dubai Rabbi Levi Duchman deel aan het gesprek.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!