Palestijnse homevideo’s leren kinderen moordenaars als ‘helden’ te zien

Screenshot YouTube

Homevideo’s zijn bedoeld om mensen te vermaken, zo niet in de Palestijnse Autoriteit (PA) want daar worden homevideo’s gebruikt om kinderen te leren moordenaars als ‘helden’ te zien! Voor de financiering van de productie van deze en andere video’s wordt dankbaar gebruikt gemaakt van de ‘hulp’gelden die o.a. gul door de Nederlandse regering aan de Palestijnse Autoriteit worden overgemaakt.

Tijdens de PA-tv-show voor kinderen, ‘O Children of Our Neighbourhood’, werden twee van zulke homevideo’s uitgezonden, waarin zeer jonge kinderen de ‘heroïsche gevangenen’ toespraken.

Met een ingelijste poster van terrorist Anas Allan die 4 keer levenslange gevangenisstraf uitzit voor zijn betrokkenheid bij de moord op 4 Israëli’s, vergeleken twee meisjes de gevangengenomen terroristen met ‘hoge bergen’ en ‘leeuwen’. Een jonge jongen noemde specifiek moordenaar Allan en stuurde ‘liefde’ naar alle gevangenen:

Meisjes: “Namens Allah sturen we alle woorden van trots naar de hoge bergen, naar de leeuwen gehurkt in hun hol, naar de helden van dit gulle volk, naar de heroïsche gevangenen. Je bent het symbool van uithoudingsvermogen.’

Jongen: “Onze gevangene Anas Allan … ik denk aan hem elke keer als ik zijn moeder en zijn vader, mijn buren, zie. Ik zie de pijn van scheiding in de ogen van Um Mahmoud … Hij werd veroordeeld tot 4 keer levenslange gevangenisstraf en 25 jaar … Ik stuur liefde en groeten aan elke mannelijke en vrouwelijke gevangene en aan alle families van de gevangenen.” [Official PA TV, O Children of Our Neighborhood , 18 juli 2020]

De onderstaande poster van terroristische moordenaar Anas Allan is dezelfde als die van de meisjes in de video:

Tekst boven afbeelding van moordenaar: “Het is onvermijdelijk dat de nacht verdwijnt en de kettingen worden verbroken”

Tekst onder afbeelding van moordenaar: “De heroïsche gevangene Anas Allan. Gearresteerd op 31 maart 2006 en veroordeeld tot vier levenslange gevangenisstraffen ”

Het logo van Fatah staat linksboven, het logo van de PA staat rechts; twee andere logo’s hieronder zijn mogelijk eigendom van gevangenenorganisaties.

[Facebook-pagina van “De heroïsche gevangene Anas Alla, vermist sinds de leeftijd van 20”, 18 april 2020]

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!