President Rivlin bedankt medische teams

President Rivlin met Yuli Edelstein (l) en professor Gamzu (r). Foto Amos Ben-Gershom (GPO)

Tijdens een ontmoeting met minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein, directeur-generaal van het ministerie Prof. Hezi Levi en de coronavirus commissaris, prof. Ronni Gamzu, bedankte president Rivlin iedereen die betrokken is bij de bestrijding van de coronavirus-pandemie.

De president bedankte, met name de artsen, verpleegsters, medisch personeel, vrijwilligers, reddingsploegen, het Magen David Adom en al degenen die in ziekenhuizen en medische diensten werken, zoals laboratoriummedewerkers en allen die in medisch onderzoek in Israël werken.

In zijn toespraak zei president Rivlin “Ik zou alle medische teams willen bedanken voor hun onophoudelijke werk zeven dagen per week, wat ze met zoveel toewijding doen. Jullie weten niet hoeveel het Israëlische volk dit waardeert en dit is het moment om juliie nogmaals te bedanken.”

“Het is waar dat mensen in veel gevallen op de een of andere manier klachten hebben als ze met problemen te maken krijgen, maar we zijn jullie allemaal dankbaar voor het geweldige werk dat jullie nu al vele maanden doen. We applaudisseren voor jullie, en vandaag willen we jullie vertellen hoezeer we jullie willen bedanken. We zijn met velen volk en van jullie zijn er maar weinigen.

Tijdens de bijeenkomst werd de president ingelicht over de huidige stand van zaken in de strijd tegen het coronavirus en ontving hij actuele cijfers over het aantal patiënten van het ministerie van Volksgezondheid.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)