Tel Aviv biedt gratis trouwlocaties aan

Tel Aviv vanuit de lucht. Foto Barak Brinker / gemeente Tel Aviv

Tel Aviv-Jafo breidt haar inspanningen uit om creatieve oplossingen te bieden voor inwoners die getroffen zijn door de uitbraak van het coronavirus. De stad komt nu met een speciaal trouwarrangement voor buitenlocaties.

De evenementenhallen waar Israëliërs gewend zijn bruiloften te vieren zijn door de coronavirus pandemie gesloten, daarom komt de gemeente Tel Aviv-Jaffo met de mogelijkheid om te trouwen op een aantal speciale locaties in de stad die gratis beschikbaar zijn, zoals The Tropical Garden, Rocks Garden, Wohl Amphitheatre (Ganei Yehoshua Park), Menachem Begin Park, Botanical Garden en het oude treinstation.

Oude treinstation. Foto gemeente Tel Aviv

Wel geleden de landelijke restricties wat betekent dat alleen naaste familie en tot maximaal 20 personen aanwezig kunnen zijn.

Deze pittoreske locaties zijn zes dagen per week beschikbaar voor huwelijksceremonies. De gemeente voorziet de bruidsparen van tafels, stoelen, witte tafelkleden en zorgt dat er elektriciteit beschikbaar is.

Voor paren die via het Opperrabbinaat willen trouwen, en dat zijn de meesten, worden ook een rabbijn en ketubah (Joods huwelijkscontract) gratis beschikbaar gesteld.

Tropische tuinen. Foto gemeente Tel Aviv

Online registratie (in het Hebreeuws) staat nu open voor koppels en biedt een keuze uit mogelijke data en locaties: https://bit.ly/2DAgiNm .

Ron Huldai, burgemeester van Tel Aviv-Yafo zegt: “De vele uitdagingen als gevolg van de coronavirus crisis dwingen ons om te reageren, in alle aspecten van het leven. Naarmate de tijd verstrijkt, zijn we ons bewust van de extra behoeften van onze bewoners.

“Deze omvatten het houden van huwelijksceremonies in openbare ruimtes, het ondersteunen van koppels die niet in staat zijn om de gelukkigste dag van hun leven te vieren met een groot feest vanwege de beperkingen van het coronavirus.

“Door openbare ruimtes aan te bieden voor intieme huwelijksceremonies, hopen we echtparen en hun families blij te maken en hen een onvergetelijke ervaring in Tel Aviv te bezorgen, zelfs in deze complexe tijden.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)