‘Beloning komt van Allah’, zegt Hamas tegen gevangen genomen terroristen

De strijd tegen Israël is het enige bestaansrecht van de terreurorganisatie Hamas. Om de Palestijnse bevolking vooral niet opmerkzaam te maken op het feit dat ze ook in vrede met Israël kunnen samenleven, probeert Hamas-televisie de Palestijnen voortdurend te hersenspoelen met geweld. In de nieuwste aflevering: steun en vreugde over zelfmoordaanslagen tegen Israël.

De belangrijkste boodschap van de uitzending was dat gevangengenomen terroristen en moordenaars voor hun daden zullen worden beloond door Allah.

In de film juichen acteurs die gevangen Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenissen spelen “de ergste zelfmoordaanslag in Tel Aviv” toe, terwijl ze naar de Israëlische televisie kijken waar het nieuws over de aanslag wordt uitgezonden.

Te midden van hun vreugde en “Allahu Akbar” geroep breekt 1 gevangene in tranen uit over de gemiste kans om de aanval uit te voeren met de zelfmoordterrorist zoals hij had gepland. Hij wordt getroost door een mede gevangene die hem verzekert dat ook hij voor zijn daden door Allah zal worden beloond:

Israëlisch tv-nieuws: “Er zijn 19 doden en tientallen gewonden bij de ergste zelfmoordaanslag.”
Gevangene Hassan: “Een operatie (dwz een terreuraanslag)? In Tel Aviv? “
Gevangenen: “Allahu Akbar (dwz“ Allah is de grootste ”)! Allahu Akbar en prijs Allah! “
Hassan: “Rafat? Waarom ween je?”
Gevangene Rafat: “Dit is de man waarover ik je vertelde (ie, de zelfmoordterrorist). Ik wilde de operatie met hem uitvoeren. “
Hassan: “Wees sterk, en als Allah het wil, is jouw aanwezigheid hier [in de gevangenis] niet minder dan [wat hij deed]. Als Allah het wil, ben je voorbestemd voor beloning. “
Rafat: “Als Allah het wil.” [Al-Aqsa TV (Hamas)
, 29 augustus 2020]

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)