Drone Guard uit Israël biedt bescherming tegen drones

Drone Guard. Screenshot YouTube

Drones kunnen op allerlei verschillende manieren narigheid veroorzaken. Ze kunnen gevaarlijke ladingen vervoeren zoals spionagecamera’s, wapens, explosieven, dodelijke chemicaliën of erger. Vijandige drone-operators kunnen zich richten op grote menigten, spraakmakende individuen en belangrijke infrastructuurlocaties zoals luchthavens of chemische fabrieken.

In militaire zones kunnen kleine drones een bedreiging vormen voor legerpersoneel, maar ook voor tanks en andere militaire voertuigen of installaties. Een effectief Counter Unmanned Aircraft System (C-UAS) moet alle aspecten van de dreiging kunnen afhandelen. Het systeem moet de drone kunnen vinden, volgen en verifiëren. Als bevestigd is dat het om een vijandelijke drone gaat wordt deze geneutraliseerd.

ELTA’s Drone Guard is een operationeel bewezen multi-sensor meerlaagse C-UAS-oplossing, ontwikkeld voor de militaire en binnenlandse veiligheidsmarkt. De Drone Guard is een modulaire gebruiksklare oplossing van militaire kwaliteit en ontworpen voor alle soorten omgevingen.

De Drone Guard is draagbaar, licht van gewicht en heeft een laag stroomverbruik. Het systeem is gebruiksvriendelijk, waardoor het een ideale optie is voor een breed scala aan gebruikers.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)