PostNL neemt gelijk actie

Afgelopen vrijdag publiceerde Joods.nl een artikel over een pakketje dat door een moeder in Nederland naar haar dochter in Israël werd verzonden. Aan de postcode van het pakketje bleek de tekst “FUCKJEWS” toegevoegd, mogelijk door een medewerker van een servicepunt waar PostNL mee samenwerkt. Het pakketje is gelokaliseerd en het postbedrijf is gelijk overgegaan tot actie.

PostNL heeft laten weten morgen de moeder een boeketje op te sturen en zijn met camerabeelden aan het checken wie de dader is. Ze gaan ook kijken of er nog meer rare dingen met pakketjes zijn gebeurd. Daarnaast gaat het postbedrijf checken of ze de software kunnen aanpassen zodat dit soort dingen niet meer kunnen gebeuren.

PostNL heeft de familie belooft terugkoppeling te geven over het onderzoek. De familie is blij dat het bedrijf de zaak serieus neemt en snel is overgegaan tot actie.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)