Israëlische Mul-T-Lock gaat dochteronderneming in de Emiraten oprichten

Foto MUl-T-Lock

De Israëlische maken van sloten, Mul-T-Lock Group, is van plan een dochteronderneming op te richten in de Verenigde Arabische Emiraten met een investering van ongeveer 1,5 miljoen dollar (1,27 miljoen euro).

Het Israëlische bedrijf, een wereldleider op het gebied van sluitoplossingen, heeft al dochterondernemingen in het VK, Frankrijk, de VS, Canada, Mexico, Tsjechië, Argentinië, Turkije, Slovenië en Nederland.

“De Verenigde Arabische Emiraten zijn de zakelijke hoofdstad van de Golfstaten en de opening van een dochteronderneming in Dubai biedt een enorm potentieel voor nieuwe zakelijke kansen voor de groep”, zei Mul-T-Lock Group CEO Shmulik Shternshus in een persbericht.

De vestiging in Dubai zal in eerste instantie ongeveer 10 lokale werknemers in dienst hebben en hoopt binnen drie jaar te groeien naar een personeelsbestand van 40 zei Mul-T-Lock.

Het is van plan vestigingen op te richten in buurlanden Jordanië en Egypte en de export naar Arabische landen te beheren vanuit de vestiging in Dubai. Het jaarlijkse exportvolume van de vestiging in Dubai zal naar verwachting ongeveer 20 miljoen dollar (17 miljoen euro) in de eerste drie jaar bedragen, zei Mul-T-Lock. Het gemiddelde exportvolume voor elk Mul-T-Lock-bedrijf in het afgelopen jaar bedroeg naar schatting 100 miljoen dollar (85 miljoen euro), zei hij.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)