Noa Kirel benoemt tot Israëls internationale ‘Make-a-Wish’ ambassadeur

Noa Kirel (L) met Denise Bar Aharon op het kantoor van Make a Wish Israel. Foto Make-a-Wish Israël

De Israëlische popster Noa Kirel werd donderdag uitgeroepen tot Israel’s internationale ‘Make-A-Wish’ ambassadeur en komt daardoor in het gezelschap van onder meer Justin Bieber, Beyonce en Michael Jordan.

Uit handen van Denise en Avi Bar Aharon, de oprichters van Make-A-Wish Israel, ontving Kirel in het Make-A-Wish-kantoor in Ra’anana, een certificaat van erkenning.

De 19-jarige Kirel begon haar muziek carrière door zelfgemaakte videoclips op YouTube te plaatsen, die uiteindelijk de aandacht trokken. Haar liedjes werden op de radio afgespeeld en haar pad naar landelijke erkenning was vanaf dat moment zeer kort.

Dit jaar werd ze opgeroepen voor haar dienstplicht bij de IDF en dient ze momenteel in een militaire band.

Kirel is de eerste Israëlische zangeres die een platencontract tekent bij het grote Amerikaanse label Atlantic Records voor een periode van meerdere jaren en met een budget van miljoenen dollars, aldus de berichten.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!