Vrouwelijke Palestijnse terrorist voelde zich “als een bruid op haar trouwdag”

Screenshot

Tijdens de door de Palestijnse Autoriteit (PA) geïnitieerde tweede Intifada, die bijna 5 jaar duurde en waarin meer dan 1100 Israëliërs werden vermoord, nam de vrouwelijke terrorist Shifa Al-Qudsi een zelfmoordmissie op zich.

Al-Qudsi was van plan zich voor te doen als een zwangere vrouw en met 15 kilo aan explosieven in een riem onder haar jurk ergens in de stad Netanya zichzelf tot ontploffing brengen. Gelukkig werd ze gearresteerd voordat ze zichzelf en mogelijke tientallen onschuldige Israëliërs zou hebben gedood.

Vandaag da dag herinnert ze zich nog steeds haar gedachten en gevoelens terwijl ze zich op de aanval voorbereidde. In een interview vorige maand op de Israëlische tv zender KAN, zei Al-Qudsi zich te herinneren hoe blij ze zich voelde toen ze zich voorbereidde om een aanslag te plegen: “ik voelde mij als een bruid op haar trouwdag, die zich voorbereidt om naar haar bruidegom te gaan.”

Haar houding en overtuiging dat ze op weg was om met een mannelijke martelaar in de hemel te trouwen, en het feit dat ze zich dat gevoel van liefde vandaag de dag nog steeds herinnert, bewijst het succes van de hersenspoeling van Palestijnen door de leiders van de PA door hen te laten geloven dat het uitvoeren van een terreuraanslag en sterven voor “Palestina” zal worden beloond met een bruiloft in het paradijs.

Terrorist Shifa Al-Qudsi: “Ze arresteerden me ‘s nachts om 02.30 uur. Mijn operatie (dwz zelfmoordaanslag) zou om vijf uur ‘s ochtends plaatsvinden. Om vijf uur ‘s ochtends zou ik naar hen toe gaan, de [explosieve] riem omdoen en naar Israël gaan. “

Interviewer: “En je was niet bang?”

Shifa Al-Qudsi, 2020: “Helemaal niet. Zelfs niet een beetje. “

Interviewer: “Het is zelfmoord.”

Shifa Al-Qudsi: “Nee, het is martelaarschap. Ik was op zoek naar martelaarschap. “

Interviewer: “Wat gaat er door je hart, wat gaat er door je hoofd?”

Shifa Al-Qudsi: “Niets. Niets. Je denkt gewoon … als een bruid op haar trouwdag, die zich voorbereidt om naar haar bruidegom te gaan. Dat is het enige dat door mijn hoofd ging. Ik bereid me voor om naar mijn bruidegom te gaan, kun je je voorstellen? “[Israëlische tv zender KAN, 14 september 2020]

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)