IDF verijdelt aanslag

Plek waar poging tot aanslag plaatsvond.. Foto IDF woordvoerders eenheid

Soldaten van het Israëlische leger hebben zondagochtend voorkomen dat een terrorist een aanval kon plegen bij een roadblock bij het Al Fawwar vluchtelingenkamp, ten zuidwesten van Hebron. De de terrorist werd geneutraliseerd, er zijn geen gewonden aan de kant van de IDF.

De terrorist arriveerde bij het Al Fawwar-vluchtelingenkamp, ten zuidwesten van Hebron, in een voertuig en rende met een getrokken mes naar soldaten die bij een roadblock stonden en probeerde hen neer te steken.

De soldaten riepen de aanvaller toe om te stoppen en probeerden hem te arresteren. Terwijl de aanvaller naar de troepen toe bleef rennen en steekbewegingen maakte, schoten de troepen hem neer.

De aanvaller werd voor medische behandeling naar een ziekenhuis geëvacueerd.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)