Palestijns eerbetoon aan de terrorist achter het bloedbad van de Olympische Spelen in München

De bewuste toegangspoort. Foto PMW

Al decennia lang probeert de Palestijnse Autoriteit (PA) de Palestijnse bevolking ervan te overtuigen dat terroristen en moordenaars van onschuldige Israëliërs helden zijn. De leiders van de PA laten dan ook geen gelegenheid voorbijgaan om terroristen te eren door straten, pleinen en scholen naar hen te vernoemen, als blijk van dank voor het vermoorden van onschuldige Israëliërs.

In het laatste bewijs hiervan schonk de Student Union Council van de Palestijnse Polytechnische Universiteit de instelling de poort die te zien is op de bovenstaande foto, genoemd naar Salah Khalaf “Abu Iyad” – de terrorist die de terreurorganisatie Zwarte September leidde en het bloedbad op de Olympische Spelen in München plande waarbij in 1972 11 Israëlische atleten werden vermoord.

Tijdens de inhuldigingsceremonie verklaarde de voorzitter van de Student Union Council Saif Al-Muhtasib dat de studenten “trots” zijn op de terroristische leider:

Voorzitter Saif Al-Muhtasib van de Palestijnse Polytechnische Universiteit, voorzitter van de Student Union Council: “We hebben deze structuur gebouwd om de naam van wijlen Martelaar Salah Khalaf ‘Abu Iyad’ te herdenken. We zijn trots op de vooraanstaande leiders wier lichamen niet meer bestaan, maar wiens geest onder ons blijft. “[Facebook-pagina van Fatah-lid van het Centraal Comité Abbas Zaki, 18 oktober 2020]

Op de poort staan ​​afbeeldingen van voormalig PA-voorzitter Yasser Arafat en terrorist Salah Khalaf. Onder de afbeeldingen staat geschreven: “Het fort van Martyr Saleh Khalaf ‘Abu Iyad'”

Op een ander deel van de poort staat het volgende bord dat aangeeft dat het een gift is van de Student Union Council:

Tekst:Namens de barmhartige Allah ‘en zeg:” Doe [zoals je wilt], want Allah zal je daden zien, en [zo zal] zijn boodschapper en de gelovigen “‘ [Quran 9: 105, Sahih International vertaling]
Deze poort werd als geschenk verstrekt door de sessie van de Student Union Council 2019-2020 onder leiding van de voorzitter van de Raad Saif Al-Din Sufyan Muhammad Hijazi Al-Muhtasib “

Links van de tekst staat het logo van de Palestijnse Polytechnische Universiteit Student Union Council, die de PA-kaart van “Palestina” bevat die heel Israël omvat in de kleuren van de Palestijnse vlag, waarmee de Palestijnse soevereiniteit over het hele gebied wordt aangegeven. Aan de rechterkant is het logo van de Al-Aqsa Martyrs-studentengroep van de Palestijnse Polytechnische Universiteit die is aangesloten bij Fatah. Dit logo bevat ook de PA-kaart van “Palestina”, evenals een opgeheven vuist bovenaan de kaart.

Het is geen verrassing dat de studenten van de Polytechnic de terrorist Salah Khalaf bewonderen. Palestinian Media Watch heeft gedocumenteerd dat de PA de terroristen achter de terreuraanslagen van de Olympische Spelen in München vereert en heeft een school vernoemd naar Salah Khalaf.

De PA heeft ook nog steeds een sportcentrum dat naar de terrorist is vernoemd: “The Martyr Salah Khalaf Centre.” Officiële PA-tv heeft onlangs een programma over het centrum gedaan, waarin een afbeelding van de terrorist wordt weergegeven tussen de afbeeldingen van de voormalige en huidige PA-leiders.

Afbeeldingen van Yasser Arafat, Salah Khalaf en Mahmoud Abbas in “The Martyr Salah Khalaf Center.”
Tekst op bord (in het Engels): “Palestijnse Bevrijdingsorganisatie, Hogere Raad voor Jeugd en Sport, Martyr Salah Khalaf Centrum – Noordraad” [Officiële PA-tv, verhalen, 18 oktober 2020]

Abu Iyad (Salah Khalaf) – PLO-voorzitter Yasser Arafat’s plaatsvervanger, een van de oprichters van Fatah, en hoofd van de terreurorganisatie Black September, een geheime tak van Fatah. Hij plande onder meer de moord op 11 Israëlische atleten op de Olympische Spelen van München (5 september 1972) en de moord op twee Amerikaanse diplomaten in Soedan (1 maart 1973). Algemeen wordt aangenomen dat zijn moordenaar, een voormalige lijfwacht van Fatah, werd gestuurd door de Abu Nidal Organization, een rivaliserende Palestijnse factie.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!