Palestijnse leider Jibril Rajoub zegt dat Mussolini een kleuterschool was vergeleken met Netanyahu

Screenshot video /PMW

Topfunctionaris van de Palestijnse Autoriteit (PA) en Fatah, ex terrorist Jibril Rajoub, gebruikt herhaaldelijk de nazi-vergelijking om het lasterlijke PA-verhaal over Israëlisch gedrag jegens de Palestijnen over te brengen en om Israëlische functionarissen en andere figuren te demoniseren.

Deze keer vergeleek Rajoub, die secretaris is van de club van Abbas ‘Fatah’s Centraal Comité’ en mogelijk een van de kandidaten om de PA te leiden na PA-voorzitter Abbas, de Israëlische premier Netanyahu en de Israëlische rechtervleugel met de bondgenoot van nazi-Duitsland, de fascistische Italiaanse leider Mussolini. In feite denkt Rajoub dat Israël veel erger is, en dat Mussolini in vergelijking daarmee “een kleuterschool” was:

Jibril Rajoub, secretaris van het Centraal Comité van Fatah: “We willen democratische en vrije verkiezingen houden. We willen ons leiderschap kiezen. Israël kan het niet, maar kan het [voorkomen]. Is dit niet Israël, dit fascistische en racistische regime? Mussolini was een kleuterschool vergeleken met Netanyahu en de rechtervleugel die heerst in Israël – een kleuterschool! “ [Facebook-pagina van Fatah-secretaris van het Centraal Comité Jibril Rajoub en in Al-Mayadeen (Libanon), 7 oktober 2020]

Hoewel Mussolini een van Rajoub’s favoriete vergelijkingen met Israëliërs is, vergelijkt hij Israël ook graag met zowel Hitler als Goebbels.

Terwijl Netanyahu leerde van Mussolini en Goebbels – die “de spirituele vaders zijn van de racistische fascistische cultuur die Netanyahu implementeert” – had Hitler, zei Rajoub, van Israël kunnen leren “over concentratiekampen, vernietigingskampen “, aldus Rajoub in eerdere interviews.

Interessant is dat Rajoub, die ook hoofd is van de PLO Hoge Raad voor Jeugd en Sport, voorzitter van de Palestijnse voetbalbond, voorzitter van het Palestijnse Olympisch Comité en voorzitter van de Palestijnse Scout Associatie (PSA), vanwege PMW’s niet-aflatende ontmaskering van de PA en de schade die het de PA en haar leiders internationaal berokkent, de directeur van PMW Itamar Marcus heeft omschreven als “de Goebbels van de 21ste eeuw”:

Rajoub: “Ze voeren deze oorlog op alle fronten. Er is Palestinian Media Watch, wiens directeur Goebbels is – Goebbels, Hitlers ideologische theoreticus … Hij is de Goebbels van de 21ste eeuw . Hij bereidde een aanklacht tegen mij voor … Ik reisde naar Latijns-Amerika, en geloof me, overal waar ik ga, verspreidt hij deze beschuldigingen. Hij diende een klacht in bij het Olympisch Comité, hij diende een klacht in bij de FIFA en toen ik naar de VS reisde, verspreidde hij ook zijn beschuldigingen in de VS.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)