Wix laat een beroemde chef-kok zijn personeel voeden

De beroemde chf-kok Assaf Granit. Eigen foto

De Covid-19-pandemie heeft geleid tot een ongekende crisis in de restaurantindustrie, maar niet voor iedereen is er alleen maar slecht. De beroemde Israëlische chef-kok Assaf Granit zal zes restaurants openen die ongeveer 3.000 werknemers van Wix drie keer per dag zullen voeden op de nieuwe campus die wordt gebouwd door de Israëlische websitegigant. 

Cateringbedrijf Shifa, mede-eigendom van Granit’s Machneyuda-groep en cateringbedrijf Pilpel, versloeg de concurrentie om de aanbesteding te winnen om Wix-werknemers te voeden op de nieuwe campus in Tel Aviv, die pas in 2022 opengaat, meldt Calcalist.

Wix zet hiermee en trend voort die in Israël is begonnen door Google, Facebook en Microsoft, die allemaal beroemde chef-koks hebben ingehuurd om hun personeel te voeden in hun ultramoderne kantoren.

Een illustratie van de nieuwe Wix-campus die in Tel Aviv wordt gebouwd. Foto: Wix

De meeste Wix-medewerkers werken momenteel vanwege Covid-19 vanuit huis. Voorafgaand aan de pandemie werkten Wix medewerkers verdeeld over verschillende gebouwen in de oude haven van Tel Aviv en een locatie nabij Rabin Square.

Wix gaat ervan uit dat in 2022 COVID-19 onder controle is en dat alle werknemers op de nieuwe campus zullen werken.

Volgens de overeenkomst met Granit krijgen alle medewerkers drie maaltijden per dag in zes verschillende restaurants die door de Machneyuda Group worden geëxploiteerd. Het team van Granit versloeg verschillende andere Israëlische cateringbedrijven voor de aanbesteding, evenals andere bekende lokale chef-koks zoals Haim Cohen en Ruti Broudo.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!