Gal Gadot door MTV uitgeroepen als beste ‘she-ro’ ooit

Gal Gadot als Wonder Woman in “Wonder Woman 1984.” Foto Warner Bros

MTV heeft de Israëlische actrice Gal Gadot geëerd tijdens de MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time awards. De Israëlische ster, bekend van haar rol in de Wonder Woman-films, werd uitgeroepen tot de beste she-ro in de filmgeschiedenis, zo maakte MTV bekend. (she-ro = een vrouw die als een held wordt beschouwd).

Gadot liet MTV weten dankbaar te zijn voor de prijs en zei: “Heel erg bedankt, MTV, voor het eren van mij met de allereerste gouden GOAT she-ro-prijs. Het is een van de grootste geneugten in mijn leven geweest om dit personage te spelen.”

“Ze betekent zoveel voor me en ik weet hoeveel ze van haar houdt bij al haar fans, dus om deel uit te maken van haar nalatenschap is echt heel speciaal. Ik ben zo blij dat Wonder Woman-fans deze volgende reis met mij maken in Wonder Woman 1984. Ik kan nauwelijks geloven dat we het eindelijk gaan ervaren, ‘vervolgde Gadot.

Tijdens de show werd een nieuwe teaser voor Wonder Woman 1984 gedeeld, waarmee het publiek een voorproefje kreeg van de film die volgens MTV een van de belangrijkste blockbusters van het jaar zal worden.

MTV kondigde eerder deze week aan Gadot te eren. Andere onderscheidingen zijn onder andere gegeven aan Kevin Bacon, Drew Barrymore, Kristen Bell, Selma Blair en Jamie Lee Curtis.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)