‘Israël en de VS zijn al jaren in contact met Aliens’ zegt voormalige Israëlische chef ruimtevaart

Ter illustratie. Screenshot YouTube

Volgens de gepensioneerde Israëlische generaal en huidige professor Haim Eshed zijn Israël en de USA al jaren in contact met buitenaards wezens, maar is dit geheim gehouden omdat “de mensheid er nog niet klaar voor is”.

In een interview met de Hebreeuwse krant Yediot Aharonot legde Eshed – die bijna 30 jaar lang het hoofd van het Israëlische ruimtebeveiligingsprogramma was en driemaal de Israel Security Award ontving – uit dat Israël en de VS allebei al jaren contact hebben met buitenaardse wezens.

De 87-jarige voormalige chef van Israëls ruimtebeveiligingsprogramma gaf verdere beschrijvingen over wat voor soort afspraken er zijn gemaakt tussen de buitenaardse wezens en de Verenigde Staten, die ogenschijnlijk “het weefsel van het universum” willen onderzoeken en begrijpen. Deze samenwerking omvat een geheime ondergrondse basis op Mars, waar Amerikaanse en buitenaardse vertegenwoordigers zijn.

Als dit waar is, zou dit samenvallen met de oprichting van de ‘Space Force’ als de vijfde tak van de Amerikaanse strijdkrachten. Hoewel het onduidelijk is hoe lang deze relatie, indien aanwezig, bestaat tussen de VS en de gerapporteerde buitenaardse bondgenoten.

Maar Eshed houdt vol dat Trump op de hoogte is en dat hij “op het punt stond” hun bestaan ​​bekend te maken. De Galactische Federatie hield hem echter naar verluidt tegen en zei dat ze massahysterie wilden voorkomen. De mensheid moet eerst evolueren en een stadium waarin ze begrijpen wat ruimte en ruimteschepen zijn”, meldde Yediot Aharonot.

Waarom hij nu gekozen heeft om deze informatie te onthullen, legde Eshed uit dat de timing simpelweg te wijten was aan de veranderingen in het academische landschap en het respect wat hij geniet in de academische wereld.

‘Als ik vijf jaar geleden zou hebben gezegd wat ik nu zeg, zou ik in het ziekenhuis zijn opgenomen’, legde hij aan Yediot uit.

Hij voegde eraan toe dat “ze vandaag al anders praten. Ik heb niets te verliezen. Ik heb mijn diploma’s en prijzen ontvangen; ik word gerespecteerd op universiteiten in het buitenland, waar de trend ook aan het veranderen is.”

Eshed gaf meer informatie in zijn nieuwste boek, The Universe Beyond the Horizon – gesprekken met professor Haim Eshed, samen met andere details zoals hoe buitenaardse wezens een nucleaire apocalyps hebben voorkomen en ‘wanneer we erin kunnen springen en de Men in Black kunnen bezoeken’. 

Hoewel het onduidelijk is of er enig bewijs bestaat voor de beweringen van Eshed, kwamen ze net voor een recente aankondiging door SpaceIL, de groep achter de mislukte poging van Israël om in 2019 een ruimtevaartuig op de maan te laten landen.

Op sociale media kwamen zij met de tekst “Klaar om weer opgewonden te raken?”, en het bevatte een video van 15 seconden van de maan met de tekst “Back to the Moon”, gevolgd door de datum van 9 december 2020.

Het is waarschijnlijk dat dit een vervolg is op het Beresheet-ruimtevaartuig, dat crashte nadat ingenieurs het contact ermee hadden verloren, enkele minuten voordat het zou landen. Het vervolgproject, Beresheet 2 genaamd, zal naar verwachting echter drie jaar in beslag nemen.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)