LIVE – Wereldwijde christelijke gebedssessie voor Israël

Klaagmuur. Screenshot Youtube

De Genesis 123 Foundation zal op 10-19 december virtueel een wereldwijd speciaal evenement organiseren om voor Israël te bidden, getiteld het “Wereldwijd Hanukkah-gebed voor Israël, het vieren van de wonderen”.

Segmenten worden gepland en verspreid in verschillende talen, waarbij verschillende culturen, landen en tijdzones over de hele wereld worden belicht, waaronder Europa, India, Azië, Afrika en China, evenals Noord- en Zuid-Amerika. Er komt ook een Engelstalig gedeelte alleen voor vrouwen.

“We zijn verheugd christenen van over de hele wereld samen te kunnen brengen om in vele talen voor Israël te bidden, en met Israël als een gemeenschappelijke noemer die joden en christenen historisch samenbrengt, getuigt van de vervulling van profetie vandaag, en ongeacht de locatie of taal,” zei Johnathan Feldstein, voorzitter van de Genesis 123 Foundation.

Segmenten zullen bestaan ​​uit christelijk gebed vermengd met joods onderwijs en commentaar. Omdat de focus op Chanoeka ligt, zullen de segmenten wonderen met betrekking tot Israël behandelen, waaronder de profetische vervulling van de restauratie van de Tweede Tempel en de terugkeer van het Joodse volk uit de diaspora, de overwinning van Israël, de hightechsector, evangelische steun voor Israël, archeologische vondsten en de Abraham-akkoorden.

“Als gelovigen zijn we verheugd om belangrijke Joodse feestdagen zoals Chanoeka te vieren die belangrijke waarheden verkondigen”, zei Genesis 123 bestuurslid en oprichter van het Jerusalem Channel, Christine Darg.

“Chanoeka is profetisch significant, het Inwijdingsfeest, omdat Jezus het zelf vierde, zoals opgemerkt in Johannes hoofdstuk 10.

“Laten we bidden dat op dit Lichtfestival het licht van het Woord van God helderder zal schijnen vanuit Jeruzalem, en dat het licht van de Waarheid de machten van de duisternis zal overspoelen”, zei ze.

Elk segment wordt live gestreamd op de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal van de Genesis 123 Foundation. Degenen die gebeden willen sturen voor Israël, zichzelf of hun geliefden, kunnen dat doen, waarna die dan in de kieren van de Westelijke Muur in de Oude Stad zullen worden geplaatst.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)