Ontroerende video van Israëlische muzikant Amir Benayoun samen met slachtoffers van terreur

Screenshot YouTube

De bekende Israëlische muzikant Amir Benayoun en zijn dochter Naomi hebben een remake gemaakt van hit “Sufa”uit 2015 om te helpen bij de nieuwe wereldwijde crowdfunding campagne van ‘OneFamily‘ de organisatie die slachtoffers van terreur en hun familie helpt, en die vandaag 6 december 2020, van start is gegaan.

Het bijzondere aan deze video is dat veel familieleden en slachtoffers van terreur samen met Amir Benayoun zingen.

Onder meer Roi Fogel – die zijn ouders en drie broers en zussen verloor toen ze werden vermoord door Palestijnse terroristen in een beruchte aanslag in 2011 in hun huis in de nederzetting Itamar – en Sivan Ohayon – wiens echtgenoot, Rabbi Shai Ohayon, werd vermoord door een Palestijnse terrorist in Petah Tikva in augustus, zijn in deze video te zien.

Benayoun en zijn dochter boden zich vrijwillig aan voor het project en hielpen bij het maken van de video.

De release komt samen met de lancering van de nieuwste crowdfunding-campagne van OneFamily. Vanwege de aanhoudende coronavirus-pandemie en hoe het deze families die zoveel lijden nog meer problemen kan geven, kreeg de campagne de slogan: “Er is geen vaccin tegen de pijn. Nu meer dan ooit opkomen voor slachtoffers van terreur.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)