Volleybal spelende kerstmannen gesignaleerd in Tel Aviv

Foto YoSee Gamzoo Letova/Tel Aviv Global & Tourism

In een jaar als 2020 heeft ook de Kerstman enige ontspanning nodig terwijl hij de wereld rondreist om overal kerstcadeautjes te bezorgen.

In Tel Aviv stopten vier getalenteerde kerstmannen voor een partijtje volleybal op Gordon Beach voorafgaand aan de kerstvakantie, gebruikmakend van de winterzon en de buitencultuur in de stad.

Foto YoSee Gamzoo Letova/Tel Aviv Global & Tourism

De reputatie van Tel Aviv-Yafo als een centrum van buitenactiviteiten is versterkt tijdens de coronapandemie, waarbij bewoners en bezoekers overdekt entertainment inruilden voor het zandstrand, de lange promenade, pittoreske parken en iconische boulevards van de stad.

Zoals Sharon Landes-Fischer, waarnemend CEO van Tel Aviv Global & Tourism het zei: “Het afgelopen jaar heeft het belang om van het buitenleven te genieten, benadrukt.”

Foto YoSee Gamzoo Letova/Tel Aviv Global & Tourism

Met 320 dagen zon per jaar, leent het warme klimaat van Tel Aviv-Yafo zich uitstekend voor openluchtentertainment, zelfs met Kerstmis.

Tel Aviv-Yafo wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, en kan niet kunnen om met iedereen uit het buitenland weer herenigd te worden in 2021.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)