‘Erken nooit het bestaansrecht van Israël’ dragen Palestijnse leiders de kinderen op

Screenshot Palestijnse tv

De Palestijnse Autoriteit (PA) instrueert Palestijnse kinderen om nooit het bestaansrecht van Israël te erkennen.

In een recent tv-programma leerden kinderen dat de hele kust van Israël deel uitmaakt van ‘Palestina’ en dat het de ‘poort naar de wereld is’. De Israëlische havens Haifa, Acre, Jaffa, Ashdod en Ashkelon werden vermeld als onderdeel van de “Palestijnse kustvlakte die sinds 1948 onder Israëlische bezetting” staat:

Officiële PA-tv-presentator: “De Palestijnse kustvlakte (dwz de Israëlische kustvlakte) is het gezicht van Palestina naar de Middellandse Zee en de Arabische wereld, en een cultureel kruispunt tussen het oosten en het westen. Het vormt de toegangspoort van Palestina tot de wereld. De Palestijnse kust strekt zich uit van de berg Carmel in het noorden (dwz in Israël) tot Rafah dat op de grens met Egypte in het zuiden ligt. Het ligt tussen de Palestijnse bergketens in het oosten en de Middellandse Zee in het westen. Er zijn veel havens zoals de havens van Haifa, Acre, Jaffa, Ashdod, Ashkelon(dwz alles in Israël), en Gaza… Veel naties zijn daar door de generaties heen aangekomen uit een verlangen om de locatie ervan te exploiteren. De Palestijnse kustvlakte wordt sinds 1948 door Israël bezet.” [Officiële PA-tv, Farhan and Friends, 10 januari 2021]

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)