Het ‘mooiste gezicht ter wereld ‘in 2020 is van Yael Shelbia uit Israël

Screenshot YouTube

En het mooiste gezicht van 2020 is… Yael Shelbia, 19, een Israëlisch model, actrice en soldaat bij de Israëlische luchtmacht.

Shelbia staat op de eerste plaats van de lijst met 100 mooiste gezichten van dit jaar, die sinds 1990 jaarlijks wordt samengesteld en gepubliceerd door de entertainmentwebsite TC Candler & The Independent Critics , meldt ISRAEL21C .

Het was niet Shelbia’s eerste keer op de felbegeerde lijst. In 2017 stond ze op de 14e plaats, was derde in 2018 en tweede in 2019.

Shelbia’s gezicht, zo niet haar naam, is bij Israëliërs bekend van haar rol in de tv-serie “Palmach” en reclamecampagnes voor lokale kledingbedrijven Castro en Renuar. Ze wordt in Israël vertegenwoordigd door ITM- boetiekmodel en talentenbureau.

Ze heeft ook internationale modellenwerk gedaan en werd door het Israëlische tijdschrift At (You) uitgeroepen tot Model van het jaar voor 2020 .

De blauwogige, bruinharige schoonheid uit Nahariya heeft 909.000 volgers op Instagram en plaatste dit bericht als reactie op het nieuws: “Bedankt @tccandler en alle kiezers … ik waardeer het met heel mijn hart !!”

De veel bekendere Gal “Wonder Woman” Gadot verscheen dit jaar voor de zevende keer op de lijst met mooiste gezichten van 2020, zij het op de 21e plaats. Haar hoogste positie op de lijst was nr. 2 in 2015.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!