‘Israël in Nederland in 2021’ – Een nieuwe podcast van de Israëlische Ambassade in Den Haag

Foto Ministerie van Toerisme Israël

Het begin van een nieuw jaar: altijd het moment van vergezichten. Zo ook in de nieuwste podcast van de Israëlische Ambassade in Den Haag. Maak kennis met Dana Gazit, de attaché voor het toerisme. Zij kijkt terug op een rampjaar voor haar sector, maar tegelijk is ze vol hoop en verwachting voor 2021.

Een gesprek over hoe het toerisme zich kan herstellen. Over wanneer we weer kunnen vliegen en hoe het met ELAL zal gaan. Over of Pesach in Israël tot de mogelijkheden behoort. En ook praktisch: mag je reizen als je tegen die tijd niet bent ingeënt? Kortom: alle vragen die u wilt stellen komen aan de orde!

En ambassadeur Naor Gilon is in Israël en vertelt over de vaccinatiecampagne, over het weer en over de komende verkiezingen. En als klap op de vuurpijl zijn nieuwjaarswensen aan ons allemaal!

Oh, en een kleine terugblik op het bijzondere van 2020 ontbreekt ook niet…

Luister hier: https://soundcloud.com/israelinnederland/il-in-nl-2-januari-2021-terugblik-2020-toerisme-in-2021-vaccinaties-en-verkiezingen-israel

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!