Marathon van Tel Aviv gaat digitaal, ook u kunt meedoen

Marathon van Tel Aviv. Fot Gemeente Tel Aviv

In een jaar dat wordt gekenmerkt door digitale edities van wat eens een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven was – conferenties, optredens en theatershows – is het niet verrassend dat zelfs marathons een online versie krijgen, meldt ISRAEL21C.

De Samsung Marathon van Tel Aviv gaat dit jaar digitaal zodat deelnemers via een speciale app kunnen meedoen. Met deze app kunnen deelnemers een lokaal parcours lopen dat speciaal voor hen is ontworpen op basis van de afstand die ze willen afleggen – marathon, halve marathon, 10 kilometer of vijf kilometer.

Het motto van de marathon, die plaatsvind op 19 februari, luidt: “Allemaal samen lopen maar afzonderlijk.” De marathon-app is ingesteld om een ​​startlijnceremonie uit te zenden, interactieve monitoring van marathonroutes en racetijden te bieden, motiverende berichten en afspeellijsten te bieden en gebruikers in staat te stellen foto’s die langs de route zijn gemaakt te bekijken en te delen.

Hoewel de app na voltooiing van de race een persoonlijk officieel certificaat zal produceren, vormen de resultaten geen competitieve racetijden en worden winnaars en tweede prijswinnaars niet bekendgemaakt.

Degenen die niet zonder hun hardloopkleding kunnen, kunnen voor een extra bedrag hardloopkleding bestellen met een tas met trekkoord, een officieel marathonloopshirt, een persoonlijk lopersnummer, een medaille en een “finisher” -sticker.

Vorig jaar namen meer dan 40.000 hardlopers van over de hele wereld deel aan de race in Tel Aviv. De marathon is een favoriete winterrace vanwege het warme klimaat dat de stad het hele jaar heeft en het uitzicht op zee langs de route.

“We zullen dit jaar samenwerken in een uniek format, waardoor een brede menselijke mozaïek van deelnemers ontstaat die samen over de hele wereld rennen”, zegt Lior Shapira, voorzitter van de gemeenteraad van Tel Aviv-Yafo en hoofd sport. “Tot we elkaar binnenkort weer ontmoeten in het zonnige Tel Aviv-Yafo, kijken we ernaar uit om de sfeer van Tel Aviv-Yafo bij je thuis te brengen.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)