Palestijnse ‘expert’: “Israëlische kinderen wordt door rabbijnen geleerd niet-joden te doden”

Screenshot YouTube

Er komt geen einde aan de verzinsels van zogenaamde Palestijnse experts als het gaat om Israël en de Joden in een kwaad daglicht te plaatsen. Nu is er weer een Palestijnse ‘expert’ die de Palestijnse bevolking op tv opjut met zijn uitspraak dat ‘Israëlische rabbijnen kinderen leren om iedereen te doden die niet-joods is’.

Wassef Erekat, zoals de naar voren gebrachte expert heet, mocht in een uitgebreide monoloog zijn ideeën op tv verspreiden in de hoop dat zoveel mogelijk mensen ervan overtuigd zouden raken, ontdekte Palestinian Media Watch.

Officiële PA TV “militaire expert” Wasef Erekat: “De Israëli’s trainen hun kinderen om wapens te dragen. Onze kinderen dragen geen wapens … Ze trainen ze met wapens en trainen ze volgens het principe: “Dood iedereen die niet Joods is.” De rabbijnen implanteren deze indoctrinatie in de kinderen van Israël: “Dood iedereen die niet Joods is.” [Official PA TV, PLO – Conventions and Agreements , Dec. 16, 2020]

Deze verklaring weerspiegelt de eerdere boodschap van Hamas die onlangs naar buiten werd gebracht door Palestinian Media Watch. In een aflevering van de Hamas tv-serie Self-Sacrificing Fighter (Fida’i) portretteerde Hamas de Joden als ‘inherente haters van alle Arabieren’, wat suggereert dat Joodse ouders deze haat aan hun kinderen leren.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)