Podcast van de Israëlische ambassade in Nederland

Foto: Ministry of Foreign Affairs / Official YouTube Channel of the State of Israel / Via Israël in Nederland

De nieuwe podcast van de Israëlische Ambassade in Nederland staat geheel in het teken van het snelle en goed georganiseerde vaccinatie programma in Israël.

Israël stond al bekend als de ‘Innovation Nation’. Inmiddels is een nieuwe bijnaam in zwang: Israël is ‘Vaccination Nation’! Met afstand ligt de Joodse staat aan kop, wereldwijd, met het tempo waarin de bevolking wordt ingeënt tegen corona.

De podcast van ISRAEL IN NEDERLAND van 23 januari 2021 duikt de vaccinatiecampagne in met gasten uit Jeruzalem, Haifa en Ashdod. En we zouden niet van de ambassade zijn, als we ook niet een beknopt overzicht in de uitzending hebben van dr. Asher Salmon, het hoofd buitenlandse relaties van het Ministerie van Volksgezondheid.

Beleef het mee met onze Nederlandstalige gasten die hun prikken hebben gehad, en die hoopvol uitkijken naar het einde van de pandemie, maar die ons ook meegeven: blijf waakzaam!

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!