De Universiteit van Tel Aviv organiseert van 22 – 24 februari de AI Week

U kunt zich vandaag nog inschrijven voor de Artificial Intelligence week die de Universiteit van Tel Aviv (TAU) organiseert.

AI Week brengt prominente figuren in het veld bijeen, waaronder het hoofd van Governance and Data uit de Verenigde Arabische Emiraten; Het hoofd van het Britse bureau voor kunstmatige intelligentie; De staatssecretaris voor kunstmatige intelligentie van Spanje; Het hoofd van de Yuval Ne’eman Workshop, Prof. Isaac Ben Israel; Het voormalig hoofd van het nationale cyberdirectie, dr. Eviatar Matania, en vele anderen, aldus het persbericht van de TAU.

De internationale conferentie over kunstmatige intelligentie (AI) biedt een platform voor intellectueel leiderschap en behandelt de belangrijkste kwesties in het veld met technologie-experts, leidinggevenden uit de industrie en vertegenwoordigers van de overheid.

De discussies zullen zich richten op het formuleren van nationale plannen voor de vooruitgang van AI, het gebruik van AI in de geneeskunde en het implementeren van AI om de economie vooruit te helpen in een post-corona-wereld.

Sprekers zijn onder meer: Prof. Isaac Ben Israel (hoofd van de Yuval Ne’eman Workshop on Science, Technology and Security, hoofd van het Cyber Center aan de Universiteit van Tel Aviv), Sumaya AlHajeri (hoofd van Governance and Data bij het kantoor van de Minister van Kunstmatige Intelligentie, VAE), Sana Khareghani (Hoofd van het Britse Bureau voor Kunstmatige Intelligentie), Carme Artigas (Staatssecretaris voor Digitalisering en Kunstmatige Intelligentie, Spanje), Dr.Eviatar Matania (voormalig directeur-generaal, Israëlisch nationaal cyberdirectie) en meer.

Voor het conferentieprogramma gaat u naar: https://aiweekonline.b2b-wizard.com/expo/home

Deelname is gratis maar vereist wel registratie. Registreren kan hier: https://app.activetrail.com/S/diwizdwxxj3.htm

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)