Israëlisch bedrijf Binah helpt bedrijven met het welzijn van werknemers

Binah Team. Fot Binah.AI

Binah.AI, leverancier van AI-gebaseerde videomonitoringstools, heeft Binah Team gelanceerd, een oplossing om organisaties te helpen bij het monitoren en behandelen van het mentale welzijn van hun werknemers, studenten of elk ander lid. Het zal worden aangedreven door de technologie die debuteerde op CES 2020, waarmee het destijds de Innovation Award van dat jaar verdiende.

Binah Team vereist geen integratie en is een op de cloud gebaseerd beheerplatform, ondersteund door iOS (iPhone 8 en hoger), Android 9.0 en hoger, evenals Windows-computers. De technologie van Binah meet een verscheidenheid aan signalen, zoals hartslag, zuurstofverzadiging, ademhalingsfrequentie, hartslagvariatie (HRV) en mentale stress, en dat allemaal door gebruikers slechts naar hun smartphonecamera te laten kijken.

“Sinds het begin van de lancering van Binah.ai, zijn we ons blijven inzetten voor het bieden van gezondheids- en welzijnsoplossingen, altijd en voor iedereen en overal”, zegt David Maman, CEO en mede-oprichter van Binah.ai tegen de financiële nieuwssite Calcalist.

“De Covid-19-pandemie benadrukte aanzienlijk de noodzaak om de technologie snel over de hele wereld in te zetten. Met Binah Team kunnen we nu elke organisatie, uit elke branche, in staat stellen om hun teams te ondersteunen bij hun welzijnsinspanningen,” voegde hij eraan toe.

Nu de wereld van werken op afstand, lockdowns en sociale distantiëring haar eerste verjaardag nadert, worden miljoenen geconfronteerd met ongekende uitdagingen wanneer ze worden geconfronteerd met het gebrek aan menselijke interactie. Als gevolg hiervan is het geen verrassing dat de wereldwijde stress- en angstniveaus onder mensen van alle leeftijden zijn toegenomen .

Binah.ai is opgericht in 2016 en heeft tot nu toe 17,5 miljoen dollar opgehaald. Het bedrijf toonde Binah Team tijdens de CES van dit jaar, dat virtueel plaatsvond. De app is beschikbaar in 12 talen, waaronder Engels, Hebreeuws, Frans, Spaans, Russisch, Arabisch en Chinees

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)