Palestijnse Autoriteit plant 35.000 bomen ter ere van “Martelaren” – inclusief alle zelfmoordterroristen

Screenshot YouTube

Wat doe je om terroristen die Joden hebben vermoord te eren? Je lanceert een project waarbij je bomen plant voor iedere Palestijnse terrorist die sinds 1917 is ‘gesneuveld’ bij het uitvoeren van zijn of haar ‘heilige taak’, zo bedacht de Palestijnse Autoriteit (PA) onder leiding van haar onvolprezen voorzitter Mahmoud Abbas.

De PA zal uiteindelijk 35.000 olijfbomen planten in de Palestijnse gebieden, waarbij elke boom zal worden vernoemd naar een “Martelaar”. De PA definieert alle terroristen die zijn gedood tijdens het aanvallen van en vermoorden van Israëliërs, inclusief zelfmoordterroristen en massamoordenaars, als “Martelaren”. Dit is het grootste systematische PA project om terroristische moordenaars te eren dat Palestinian Media Watch ooit heeft gedocumenteerd. 

Fatah-secretaris van het Centraal Comité Jibril Rajoub, die ook voorzitter is van de PLO Hoge Raad voor Jeugd en Sport, lanceerde het project namens PA-voorzitter Mahmoud Abbas en legde uit:

“We eren de martelaren van de Palestijnse zaak van 1917 tot nu. Deze martelaren zijn de heiligste wat we hebben.” [Officiële PA-tv, 6 januari 2021]

Talrijke PA-instellingen zijn betrokken bij het initiatief waarmee de PA zich expliciet richt op Palestijnse jongeren. Een van de plaatsen die gekozen zijn om de bomen te planten, zijn schoolpleinen. De directeur-generaal Jeugdzaken van de PLO Hoge Raad voor Jeugd en Sport, Muhammad Sbeihat, legde uit dat het de bedoeling is ‘ niet alleen jonge boompjes te planten, maar ook dat ze zichtbaar zullen zijn voor onze kinderen, onze studenten, onze jonge mannen en vrouwen.

“Deze focus onderstreept het beleid van de PA om terroristen te promoten als rolmodellen voor Palestijnse jongeren, en hen aan te sporen om te sterven als ” Martelaren voor Palestina “. Naast PA-instellingen zijn de organisaties die worden uitgenodigd om deel te nemen aan de verheerlijking van moordenaars, scoutsgroepen, scholieren en jeugdclubs:

Officiële PA TV-presentator: “Als herdenking van onze martelaren zullen we deelnemen aan het Alive and Provided For-initiatief. Dit initiatief valt onder de auspiciën van zijn eer [PA] president Mahmoud Abbas… het doel is om de namen van onze martelaren te verzamelen en te bepalen die eeuwig in ons hart blijven . “Muhammad Sbeihat, directeur-generaal Jeugdzaken van de Hoge Raad voor Jeugd en Sport van PLO: “Dit initiatief werd gelanceerd door Jibril Rajoub in samenwerking met vele officiële en civiele instellingen, met name het Ministerie van Landbouw, het Ministerie van Lokale Autoriteiten, het Ministerie van Onderwijs, de jeugd- en cultuurafdelingen in de districten, de Nationale Vereniging van de Families van de Martelaren van Palestina, de Families van de Martelaren en Gewonde Instelling … Dit plan zal gelijktijdig worden gelanceerd in alle districten van de thuisland, op de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook …olijfzaailingen zullen worden geplant met de namen van alle martelaren van Palestina … Er zijn drie locaties gedefinieerd waar de jonge boompjes zullen worden geplant …: ofwel op een openbare plaats – een openbaar plein, of op het schoolplein, of … op privéland … We zijn van plan niet alleen jonge boompjes te planten, maar ook dat ze zichtbaar zullen zijn voor onze kinderen, onze studenten, onze jonge mannen en vrouwen, en onze gezinnen, zodat de herinnering blijft bestaan … De belangrijkste deelnemers bij het planten zijn de families van de martelaren zelf… De andere kant zijn de scoutsgroepen, scholieren, vrijwilligers van de jeugdclubs en -centra en al onze mensen. Zoals iedereen weet, heiligt ons volk natuurlijk de zaak van de martelaren. “ [Officiële PA-tv, Palestina vanmorgen , 28 december 2020]

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)