Pixellot uit Israël werkt samen met SportsEngine, om video- en data-oplossingen voor jonge atleten te bieden (video)

Screenshot Vimeo video

Het in Israël gevestigde Pixellot, dat AI-geautomatiseerde oplossingen voor sportproducties levert, heeft zijn samenwerking met NBC Sports Group-bedrijf SportsEngine uitgebreid, inclusief een nieuwe oplossing speciaal voor jongeren, Pixellot YOU.

Pixellot YOU is ontworpen op basis van de Pixellot-oplossing die al worden gebruikt door sportorganisaties en scholen over de hele wereld. De draagbare oplossing helpt de competities, clubs en teams van SportsEngine om via een virtuele camera-operator, hun wedstrijden op te nemen en automatisch persoonlijke hoogtepunten voor elke speler te ontvangen. Coaches zullen de analysetool ook kunnen gebruiken om de teamprestaties te helpen, aldus het persbericht.

“Als de ‘thuisbasis van jeugdsport’ is het onze missie om jeugdsporten een meer lonende ervaring te maken voor atleten, ouders, vrijwilligers, bestuurders, gezinnen en fans”, aldus Brett MacKinnon, General Manager van SportsEngine. “We zijn verheugd om onze samenwerking met Pixellot uit te breiden om ultramoderne videotools en -mogelijkheden te bieden om alle actie en onvergetelijke momenten vast te leggen die deel uitmaken van de jeugdsportervaring.”

Welcome to Pixellot You from Pixellot on Vimeo.

David Shapiro, president van Noord-Amerika bij Pixellot voegde daaraan toe dat “we verheugd zijn om de jeugdmarkt te betreden met de leider in jeugdsporttechnologie. De sportervaring voor jongeren kan voor veel jeugdatleten het leven veranderen, en we willen gezinnen en coaches helpen om elk moment vast te leggen. Door professionele videogereedschappen in de jeugdsport te brengen, kunnen coaches de prestaties van teams en spelers verbeteren, spelers helpen hun hoogtepunten op te bouwen en de productie van miljoenen jeugdsportevenementen democratiseren.”

De YOU-oplossing levert professioneel ogende video door fans, spelers en coaches een geautomatiseerde virtuele camera-operator te bieden die het gemakkelijk maakt om thuis- en uitwedstrijden op te nemen, sleutelmomenten te taggen en persoonlijke hoogtepunten te creëren om te delen met recruiters, gezinnen en op sociale media.

Pixellot werkt samen met scholen, clubs, competities en federaties over de hele wereld en streamt momenteel meer dan 40.000 live-games per maand van meer dan 10.000 velden en locaties, met tot op heden meer dan 1 miljoen productie-uren.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)