MyBiotics Pharma ontvangt investering van Mii Fund uit Japan

Ter illustratie. Foto MyBiotics

MyBiotics Pharma, een microbioomtherapeutisch bedrijf, heeft aangekondigd dat het een investering heeft ontvangen van Mii Fund , een partnerschap met Maruho Co.Ltd. De vooraanstaande leider van Japan op het gebied van dermatologie.

MyBiotics zal het geld gebruiken voor microbioomtherapie en om zijn unieke microbioomplatformtechnologieën verder te verbeteren. Bovendien start het bedrijf een ontwikkelingsprogramma op het gebied van huidmicrobioom, gebruikmakend van de steun van het Mii Fund & Lab en de relatie met Maruho Co. Ltd, een toonaangevende marktspeler in de dermatologiemarkt.

MyBiotics heeft baanbrekend, schaalbaar en robuuste kweek-, fermentatie- en leveringstechnologieën ontwikkeld voor het genereren van een zeer stabiele en diverse bacteriële gemeenschap die kan worden gebruikt om het microbioomevenwicht te herstellen. 

“De transactie stelt ons in staat om onze technologieplatforms te versterken en de ontwikkeling van onze op microbiomen gebaseerde productielijn te versnellen”, aldus David Daboush , medeoprichter en CEO van MyBiotics Pharma. “We zijn zeer verheugd om samen te werken met Mii Fund en Maruho, die de Japanse dermatologiemarkt domineren. Dit markeert ook onze entree op het gebied van dermatologie, waar we onze technologieën zullen gebruiken om nieuwe huidproducten te ontwikkelen.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!